Oda do piernika

Ciasto. Słodkie jak mało co. Aż bolą zęby. Do przesady miodowe jest zapowiedzią rozkoszy podniebienia.

 

Van Gogh by się nie powstydził ;P

Pierniczki w pół drogi. Już piękne, a jeszcze surowe.

Dobrze wypieczone, zdrapywane niemal z formy do łamania zębów czy  czy tak delikatne, tak puszyste (i bez glutenu) ? :)

Mniam!

Przepis wzięłam po prostu z opakowania margaryny. Znajdziecie go też na tej stronie. :)

The following two tabs change content below.

Zytka Maurion

?! Niech następne pokolenia piszą moją biografię.

Ostatnie wpisy Zytka Maurion (zobacz wszystkie)

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>